Je rýchlo hotová a chuť je fantastická, nemôžete sa jej nabažiť!
Prísady:
- 600 g údeného mäsa (podľa chuti)
- 300 g fazule
- 1 hlava červenej cibule
- 2 strúčiky cesnaku
- 2 mrkvy
- 2 repy
- 3-4 zemiaky
- nastrúhaná petržlenová vňať
- 3 bobkové listy
- 1 lyžička mletej červenej papriky
- soľ, korenie
- olej
- ocot
Postup:
Fazuľa sa namočí večer vopred. Nakrájajte cibuľu, poduste na troche oleja, pridajte papriku, roztlačený cesnak, koreniny a nakrájané mäso. Keď je mäso napoly uvarené, pridáme fazuľu a opečie, prikryjeme a udusíme do mäkka . Keď bude fazuľa celkom mäkká pridáme očistené a nakrájané zemiaky. Keď bude všetko mäkké dochutíme soľou a octom. Môžeme podávať. Vedľa na tanieri môžeme nakrájať fialovú cibuľu, feferónky a kyslú smotanu.
Ak sa Vám recept páčil, zdieľajte ho s priateľmi!
Leave a Reply