Vyskúšajte tento recept na ŠŤAVNATÉ KARBONÁTKY – už ich pripravujem len takto!

Dostali ste chuť na fašírky a chcete vyskúšať niečo iné? Ponúkame vám recept so šťavnatými fašírkami, ktoré nasýtia celú vašu rodinu. Veríme, že keď ich pripravíte, nebude to posledný krát.

Čo na to potrebujete?

  • 700 g mletého hovädzieho mäsa
  • 3 cibule
  • 3 paradajky
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 150 ml mlieka
  • Polovicu zväzku petržlenu
  • 1/2 chleba
  • 1 ČL soli
  • 2 PL slnečnicového oleja
  • Kôpor podľa chuti

Postup:

1) Chlieb si nakrájajte na menšie kúsky a namočte ich do mlieka.

2) Do mixéra vložte cibuľu, cesnak, namočený chlieb a soľ. Všetko vymixujte do hladkej konzistencie.

3) Paradajky si sparte, odstráňte z nich šupu a pridajte k ním nasekané bylinky. Nechajte ich chvíľu postáť a potom rozmixujte.

4) Chlebovú zmes a paradajky s bylinkami zmiešajte s mletým mäsom. Vytvorte si fašírky, a položte ich na vymastený plech. Pečte pri 220 stupňoch po dobu 30 minút.

Podávajte ich so zapekanou cuketou alebo zemiakovým pyré. Potešte vašu rodinu a zdieľajte tento recept aj s vašimi priateľmi.

zdroj: somvkusom.ru

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*