Položila mäso na cibuľu, pridala ďalšie ingrediencie a za 10 minút mala pripravený GENIÁLNY OBED! Už len šup do trúby!

Dnes vám ukážeme skvelý recept na výborné bravčové mäsko pripravené na plechu. S touto pochúťkou prekvapíte naozaj každého! Navyše príprava je úplne jednoduchá, zaberie vám len 10 minút vášho času a zvládne ho aj úplný začiatočník.

Potrebujeme:

  • 3 – 4 cibule
  • 1 kg bravčového karé
  • soľ, korenie
  • šampiňóny
  • paradajky
  • syr
  • olej na vymastenie plechu

Postup:

Plech si vymastíme olejom. Nakrájajte cibuľu a poukladajte na plech (1 cibuľu si necháme bokom). Navrch položte plátky bravčového mäsa, ktoré ste si predtým nasolili a nakorenili z oboch strán. Bravčové mäso narežeme ako na obrázku.

Potom si nakrájame odloženú cibuľu a osmažíme si ju na panvici 2-3 minúty. Nakrájame si šampiňóny na plátky, pridáme ich do panvice k cibuli a smažíme. Dochutíme soľou a korením. Potom naukladáme na pripravené mäso na plechu.

Ďalej si nakrájame paradajky na plátky a poukladáme ich na šampiňóny.

 

Pečte 50 minút pri 180 ° C. Potom nastrúhajte 200 g syra, posypte mäso a pečte ďalších 10 minút pri 200 ° C.

Prajeme dobrú chuť!

Ak sa vám recept páčil, zdieľajte ho so svojimi priateľmi na Facebooku!

zdroj: youtube

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*