Najlepšia dobrota ku káve! Nepečený Bebe pamlsok s pudingovým krémom na spôsob Tiramisu

Vynikajúca dobrota ku káve, ktorá určite poteší každého milovníka kávy a rýchlych receptov.

POTREBUJEME:

2 bal. Be-be sušienok
250 g mäkkého vaničkového tvarohu
2 lyžice práškového cukru
1 bal. vanilkový cukor
2 tégliky smotany na šľahanie (celkom 400g)
1 lyžica práškového cukru
500 ml veľmi vychladeného mlieka
1 bal. vanilkový cukor
2 bal. vanilkového pudingu bez varenia od Dr.Oetkera
trochu uvarenej kávy alebo mlieka na pokvapkanie sušienok

POSTUP:

V jednej mise dohladka vymiešame tvaroh s cukrom. V druhej mise vyšľaháme smotanu s práškovým cukrom a v tretej mise vyšľaháme ručným elektrickým šľahačom mlieko s pudingom bez varenia a s vanilkovým cukrom.
Všetko potom dohromady zľahka premiešame a rozdelíme na dve časti.

Malý hlboký plech alebo formu (26x20cm) vyložíme papierom na pečenie, dno a boky poukladáme sušienkami, pokvapkáme zľahka kávou alebo mliekom, zalejeme polovicou náplne, opäť narovnáme sušienky, opäť pokvapkáme, natrieme zvyšok náplne a dáme vychladiť.

Posypeme kakaovým práškom alebo strúhanou čokoládou.

Dobrú chuť!

zdroj: blog.giallozafferano, woman.tiscali.cz

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*