Ingrediencie:
- 500 g šľahačky v prášku
- 60 ml minerálnej vody
- 300 g mleté maslové keksy
- 300 g ovocie podľa chutí,/ čokoláda, banán/
- 3 lyžice eurokrému/ nutella/ alebo vanilkové capucino v prášku
- 200 ml šľahačky v prášku
- 15 ml minerálnej vody
Postup:
Vyšľahajte šľahačku v prášku s minerálnou vodou do tuha, rozdeľte na tri diely.
Prvý diel zmiešajte s mletými maslovými keksami, zmiešajte a zmes navrstvíte na dno formy s odnímateľným okrajom a nechajte stuhnúť v chladničke asi 1 hodinu.
Druhý diel šľahačky zmiešame s ovocím a navrstvíme na keksový základ.
Tretí diel šľahačky zmiešajte s eurokrémom alebo capucinom a navrstvíte na ovocný krém. Odložíme do chladničky na 2-3 hodiny.
Odstránime okraj formy.
Vyšľahajte 200 g šľahačky s minerálkou do tuha a navrstvíme na vrch aj boky koláča. Koláč ozdobíme podľa vlastnej fantázie. Dobrú chuť!
Ak sa Vám recept páčil, zdieľajte ho s priateľmi!
Leave a Reply