Nepečená šľahačková torta s ovocím! Pochutí si na nej každý…

Ingrediencie:

  • 500 g šľahačky v prášku
  • 60 ml minerálnej vody
  • 300 g mleté maslové keksy
  • 300 g ovocie podľa chutí,/ čokoláda, banán/
  • 3 lyžice eurokrému/ nutella/  alebo  vanilkové capucino v prášku
  • 200  ml šľahačky v prášku
  • 15 ml minerálnej vody

Postup:

Vyšľahajte šľahačku v prášku s minerálnou vodou  do tuha, rozdeľte na tri diely.

Prvý diel zmiešajte s mletými maslovými keksami, zmiešajte a zmes navrstvíte na dno formy s odnímateľným okrajom a nechajte stuhnúť v chladničke asi 1 hodinu.

Druhý diel šľahačky zmiešame s ovocím a navrstvíme na keksový základ.

Tretí diel šľahačky zmiešajte s  eurokrémom alebo capucinom a navrstvíte na ovocný krém. Odložíme do chladničky na 2-3 hodiny.

Odstránime okraj formy.

Vyšľahajte 200 g šľahačky s minerálkou do tuha a navrstvíme na vrch aj boky koláča. Koláč ozdobíme podľa vlastnej fantázie. Dobrú chuť!

Ak sa Vám recept páčil, zdieľajte ho s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*