Fenomenálny koláč, ktorý sa podarí na prvý pokus. Nemusíme nič variť ani piecť. Prísady stačí vyšľahať a navrstviť na seba. Vynikajúca pochúťka, vanilkový a čokoládový krém. Jednoducho sa rozplýva v ústach.
Ingrediencie:
- 500 g dlhých piškót
- 250 ml mlieka
Vanilkový krém:
- 500 ml smotany na šľahanie
- 100 g práškového cukru
- 1 balíček vanilkového pudingu prášku bez varenia
Čokoládový krém:
- 500 ml smotany na šľahanie
- 1 balíček čokoládového pudingového prášku bez varenia.
Poleva:
- 100 g tmavej čokolády
Postup:
Dlhé piškóty namočíme do mlieka a uložíme na spodok formy na pečenie.
500 ml smotany na šľahanie a čokoládový pudingový prášok bez varenie zmiešame a rýchlo vyšľaháme do tuha.
Čokoládový krém navrstvíme na piškóty uložené vo forme, a zahladíme.
500 ml smotany na šľahanie a vanilkový pudingový prášok bez varenia zmiešame a rýchlo vyšľaháme do tuha.
Vanilkový krém navrstvíme na čokoládový krém a zarovnáme.
Na vrch uložíme piškóty namočené v mlieku a odložíme na 2-3 hodiny do chladničky.
Čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli a ozdobíme vrch koláča podľa vlastnej fantázie.
Dobrú chuť.
Ak sa Vám recept páčil, zdieľajte tento príspevok s priateľmi!
Leave a Reply