Nepečená karamelová torta. Veľmi jednoduchý recept!

Ingrediencie:

  • 1 liter mlieka
  • 12 lyžíc cukru
  • 3 balíčky pudingový prášok – chuť karamelu
  • 250 g masla
  • 2 balíčky   maslových tureckých sušienok Petit Beurre
  • 200 ml smotany na šľahanie
  • 1 balíček smeta fix

Postup:

Z mlieka, cukru a pudingových práškov uvaríme hustý puding. Necháme vychladnúť.

Maslo vymiešame do peny a spojíme s vychladnutým pudingom. Dobre premiešame.

Smotanu vymiešame so smeta fix do tuha.

Najskôr uložíme na spodok turecké sušienky, (nenamáčajte  v šťave alebo mlieku, lebo sú dostatočne mäkká) na sušienky navrstvíme krém, zarovnáme a navrstvíme šľahačku, opäť uložíme sušienky, krém a šľahačku, na vrch navrstvíme šľahačku a ozdobíme podľa vlastnej fantázie. Odložíme na 2-3 hodiny do chladničky. Dobrú chuť!

Ak sa Vám recept páčil, zdieľajte tento príspevok s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*