Staroveký recept na všetky choroby krvi, srdca, krvných ciev, pečene, obličiek, čriev a ďalších orgánov.

Vaša pečeň, obličky, črevá a celé vaše telo budú úplne očistené a regenerované! Neuveriteľné výsledky!

Rôzne druhy kvasených produktov sú neoddeliteľnou súčasťou tradičnej medicíny mnohých národov. Obsahujú látky, ktoré aktivujú funkcie pečene, obličiek a čriev.

Pomáhajú tráviť rôzne druhy potravín. Zrenie mlieka, zeleniny a ovocia umožnilo dlhodobo uchovávať cenné výrobky, keď neexistovali chladničky. Kvasili kapustu, uhorky, jablká, melóny atď.

Tento článok sa zameriava na červenú repu, ktorá je sama o sebe mimoriadne zdravou zeleninou. Jej čerstvá šťava sa používa na liečbu mnohých chorôb a dokonca aj pri liečbe leukémie.

Fermentovaná červená repa však akumuluje svoje liečivé vlastnosti a priaznivý účinok na zdravie sa ešte zvýši

Podľa niekoľkých lekárskych štúdií môže fermentovaná červená repa zabrániť rozvoju malígnych druhov rakoviny, čistiť a regenerovať pečeň a čo najefektívnejšie odstraňovať toxíny a odpad z tela.

Okrem toho odstraňuje zápchu a rieši mnoho ďalších zdravotných problémov súvisiacich s gastrointestinálnym traktom, črevami a trávením.

Tradičná medicína považuje šťavu z  červenej repy za najlepší prírodný liek na aterosklerózu, kŕčové žily a cievnu sústavu, ako aj na zníženie vysokého krvného tlaku. Môže zostať normálny po veľmi dlhú dobu aj po ukončení používania fermentovanej červenej  repy.

Je tiež mimoriadne vhodný na detoxikáciu a regeneráciu organizmu po agresívnej chemoterapii.

Príprava tohto nástroja je veľmi jednoduchá. Na výrobu budete potrebovať iba bežné, lacné a ľahko dostupné prísady.

Budete potrebovať:

  • 3 litre poháre
  • 700 gramov červenej repy 2 kusy
  • suchého ražného chleba
  • 200 gramov cukru (bieleho alebo hnedého, ak použijeme med fermentácia  sa výrazne spomaľuje)
  • 100 gramov hrozienok

Postup:

Vezmite čerstvú repu, nakrájajte na malé kocky alebo tenké plátky a vložte do pohára.

Pridajte hrozienka, chlieb a cukor.

Nalejte prevarenú, ale chladnú vodu a dobre premiešajte (niektorí ľudia ešte pridávajú kapustovú šťavu na stimuláciu fermentácie).

Prikryte handričkou alebo gázou a zaistite gumičkou. Nechajte  stáť na teplom mieste 6-7 dní.

Obsah miešajte 2 krát denne a v prípade potreby odstráňte penu z povrchu, ak sa vytvorí.

Šťava sceďte  po týždni.

Užite  3 až 4 polievkové lyžice 3 krát denne pred jedlom. Kvas uchovávajte v chladničke.

Po použití všetkého kvasu budete mať prvú kúru  na čistenie a regeneráciu tela. Potom si dajte 3-mesačnú prestávku a  liečbu zopakujte.

Potom zopakujte 3-mesačnú pauzu a opakujte tretíkrát. Po roku sa vaša pečeň, obličky, črevá a celé telo úplne očistia a zregenerujú.

Pri používaní kvasu sa môže stať, že budete mať na chvíľu  hnačku. Je to preto, lebo  vaše telo sa očisťuje  od toxínov!

Kontraindikácie

Tento liek a fermentované potraviny sa zvyčajne neodporúčajú ľuďom, ktorí majú  problemi s obličkami, tráviacimi problémami v akútnej fáze.

V týchto prípadoch sa odporúča prediskutovať postup  so svojím lekárom.

Buďte tiež opatrní, ak máte nízky krvný tlak, pretože ho môžete ešte znížiť.

Sú pre Vás tieto informácie užitočné? Zdieľajte tento príspevok s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*