Ingrediencie:
- ½ litra vody
- 1 vrecúško prášku z tangovej šťavy (príchuť podľa vášho výberu)
- 1 plechovka kondenzovaného mlieka
- 1 krabička smotana na šľahanie
- 1 lyžička emulgátora( Karobová guma)
Postup:
V mixéri šľaháme vodu, nápoj Tang v prášku, kondenzované mlieko a smotanu približne 2 minúty, kým nevznikne homogénna zmes.
Preneste obsah mixéra do nádoby s pokrievkou a odložte do mrazničky na 2 až 3 hodiny.
Po uplynutí tejto doby dajte zmes znova do mixéra a pridajte emulgátor. Mixujte pri vysokom výkone asi 10 minút.
Hotovo, preneste zmrzlinu do menších nádob s pokrievkou. Bude potrebných viac nádob , pretože zmrzlina veľmi zväčší objem.
Nádobky nechajte 8 hodín v mrazničke.
Ak sa Vám tento recept páčil, zdieľajte ho s priateľmi!
Leave a Reply