Kuracie rezne s horčicou – keď ich raz ochutnáte, už ich budete robiť len takto!

Mäso bude takto úžasné, nie ako tradičné vyprážané mäso! Ozvláštnite víkendové rodinné obedy, vyskúšajte tento jednoduchý, no neodolateľný recept.

Ingrediencie:

  • 2 veľké kuracie prsia
  • 1 lyžica  horčice
  • 4 polievkové lyžice hladkej múky
  • 2 vajcia
  • 0,2 dl mlieka
  • 5 lyžíc strúhanky
  • soľ
  • korenie
  • oleja

Príprava:

Mäso rozdelíme na väčšie kusy a v prípade potreby zľahka poklepeme. Jedna strana mäsa sa natenko potrie horčicou a potom sa obalí  v múke. Vajcia rozšľaháme, okoreníme a pridáme mlieko. Mäso v ňom namáčame a potom obalíme v strúhanke. Pri obaľovaní dbajte na to, aby bola na mäse hrubšia vrstva strúhanky a menej múky, bude tak chrumkavejšie. Vyprážame na rozpálenom oleji do ružová. Dobrú chuť!

Ak sa Vám tento recept páčil, zdieľajte ho s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*