Pri chudnutí je dôležité hlavne to, čo zjete na konci dňa: Odborníčka na výživu prezrádza, ako by mala vyzerať správna večera.

S touto metódou vám kilogramy začnú pomaly ubúdať…

Suzy Burelli tvrdí, že tajomstvo štíhlej línie spočíva v správne pripravenej  večeri , ktorú by ste nikdy nemali jesť po 20. hodine.

Mnoho ľudí zje väčšinu jedla počas večere a to je vlastne tá najväčšia chyba. Telo potrebuje počas noci oddych, preto by  posledné jedlo  dňa  nemalo mať viac ako 400 kalórií.

,,Stáva sa, že sme cez deň zaneprázdnení a nestíhame sa poriadne a výživne najesť, tak si dáme niečo bokom. Keď prídeme večer domov, cítime veľký hlad a v takom prípade siahame po nezdravých potravinách. Vtedy jeme oveľa viac, ako skutočne potrebujeme. Potom zvyčajne ideme spať, a to je skvelý recept na nahromadenie kíl ,“ hovorí.

,,Nielenže ľahká večera zabezpečí, že sa budete cítiť lepšie a ľahšie, ale budete mať pokojnejší spánok a ráno sa zobudíte hladnejší, čo je skvelé. Takto budete mať väčšie raňajky, ktoré naštartujú váš metabolizmus a udržia vás dlhšie sýtymi.“

Cieľom diéty, pri ktorej sa roztápajú kilogramy, je predstaviť vám rutinu, kde budú raňajky najvýdatnejšie a večera ľahká. Takéto jedlá sú cestou k dokonalej váhe. 

Aby ste dodržali toto pravidlo a neprekročili  400 kalórií , nechajte večeru  bohatú na zeleninu a  porcie bielkovín by mali byť minimálne.

Kúsok červeného mäsa, kuracieho mäsa alebo ryby veľkosti dlane – dlaň  vám poslúži ako mierka . S týmto režimom je povolený aj kúsok  dezertu, len sa uistite, že dodržíte jeden kúsok koláča alebo jednu – dve kocky čokolády, ale nič viac.

Sú tieto informácie pre Vás užitočné? Zdieľajte tento príspevok s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*