Nový RÝCHLY TRIK na pečenie gaštanov na panvici. Lúskajú sa samé, málokto o tom vie!

Je sezóna gaštanov, tak prečo to nevyužiť a nenazbierať si túto zdravú dobrotu? Môžete si z nich pripraviť čaj, tinktúru, alebo ich jednoducho upiecť.

Pečené gaštany – Recept

Ingrediencie:

  • 500 g gaštanov
  • 1 lyžička masla

Postup:

500 g gaštanov dobre umyte,  pomocou nožníc urobte dlhý rez v hornej časti gaštanov. Takto upravené gaštany namočte do horúcej vody na 5 minút, pridajte asi 1/2 šálky vody. Prikryte  a na strednom ohni varte asi  10 minút,

miešajte každé 2-3 minúty. Nakoniec pridajte ku gaštanom 1 lyžičku masla. Miešajte niekoľko sekúnd, kým sa maslo rozpustí  a odstavte z ohňa. Hotovo! Gaštany sa budú ľahko lúpať!

Tu si môžete pozrieť, ako sa to robí:

Sú tieto informácie pre Vás užitočné! Zdieľajte tento príspevok s priateľmi!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*