Najlepšia marináda na chutné, chrumkavé a šťavnaté mäsko! Každý si pýta recept.

Pri tomto recepte môžete použiť akékoľvek mäso! Vždy bude chutné a šťavnaté…

Celé tajomstvo je v marináde!

Ingrediencie:

  • 500 g ľubovoľného mäsa
  • 2 vajcia
  • 1 polievková lyžica horčice
  • 1 lyžička škrob( Gustín)
  • 1 lyžička soli
  • korenie podľa chuti (paprika, paprika, zelenina…)
  • 2 kávové  lyžičky sezamové semienka

Postup:

Pripravte marinádu:

Zmiešame vajcia, Gustín, horčicu, soľ, pridáme obľúbené korenie. Mäso nakrájame na vhodné kúsky a vložíme do marinády.

Premiešame a necháme v chladničke. Je lepšie nechať ho cez noc odležať.

Tajomstvo je v tom, že takto môžete mäso skladovať aj niekoľko dní. Zostáva len upiecť, keď to potrebujete.

Na panvici na rozpálenom oleji opečieme mäso z oboch strán, posypeme sezamom. Pečie sa veľmi rýchlo. Hneď ako zhnedne, je hotové.

K tomuto druhu mäsa môžete ako prílohu podávať dusenú zeleninu alebo akýkoľvek zeleninový šalát.

Ak sa Vám tento recept páčil, zdieľajte tento príspevok s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*