Pri tomto recepte môžete použiť akékoľvek mäso! Vždy bude chutné a šťavnaté…
Celé tajomstvo je v marináde!
Ingrediencie:
- 500 g ľubovoľného mäsa
- 2 vajcia
- 1 polievková lyžica horčice
- 1 lyžička škrob( Gustín)
- 1 lyžička soli
- korenie podľa chuti (paprika, paprika, zelenina…)
- 2 kávové lyžičky sezamové semienka
Postup:
Pripravte marinádu:
Zmiešame vajcia, Gustín, horčicu, soľ, pridáme obľúbené korenie. Mäso nakrájame na vhodné kúsky a vložíme do marinády.
Premiešame a necháme v chladničke. Je lepšie nechať ho cez noc odležať.
Tajomstvo je v tom, že takto môžete mäso skladovať aj niekoľko dní. Zostáva len upiecť, keď to potrebujete.
Na panvici na rozpálenom oleji opečieme mäso z oboch strán, posypeme sezamom. Pečie sa veľmi rýchlo. Hneď ako zhnedne, je hotové.
K tomuto druhu mäsa môžete ako prílohu podávať dusenú zeleninu alebo akýkoľvek zeleninový šalát.
Ak sa Vám tento recept páčil, zdieľajte tento príspevok s priateľmi!
Leave a Reply