Jednoduchá, rýchla a veľmi chutná bábovka – jemná ako obláčik! HRNČEKOVÝ RECEPT

Ingrediencie

  • 3 vajcia
  • 1 hrnček cukru (250 ml)
  • 1 hrnček mlieka
  • pol hrnčeka oleja
  • 2,5 hrnčeka múky (s hrnčekom 200 ml)
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • 1 balíček prášku do pečiva
  • 50 g čokolády (čokoláda na zdobenie tort)

Postup:

Do misky dajte vajcia, vanilkový cukor a cukor a miešajte do peny. Pridajte  olej a mlieko a premiešajte.

Pridajte múku a prášok do pečiva a premiešajte. Nakoniec  pridajte na malé kúsky polámanú  čokoládu a pokračujte v miešaní.

Pripravenú zmes vylejeme do  formy, ktorú sme po celom povrchu  dobre vymastili  a vysypali múkou.

Pečieme vo vyhriatej rúre pri  160 stupňov  asi 40 minút.

Dobrú chuť!

Ak sa Vám tento recept páčil, zdieľajte ho s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*