Hovoria mu ,,nápoj dlhovekosti“ – čistí telo od toxínov len pomocou 2 zložiek.

Cesnak je nám všetkým známy ako rastlina, ktorá má množstvo liečivých výhod pre ľudské zdravie. V kombinácii s červeným vínom sa však ukázal ako neskutočne silný nápoj, s ešte vylepšenými vlastnosťami. Niet pochýb, že aj červené víno má svoje výhody, keď je kvalitné a  pije sa s mierou.

Červené víno obsahuje resveratrol, ktorý je silným antioxidantom a chráni pred zápalmi.

Miešanie cesnaku a červeného vína je stáročný recept. Predpokladá sa, že táto zmes posilňuje srdce, cievy, čistí krv, ako aj celý organizmus od toxínov.

Táto kombinácia je mimoriadne dobrým prírodným liekom, ktorý urýchľuje metabolizmus, znižuje cholesterol, zlepšuje krvný obeh a podporuje chudnutie.

S ohľadom na toto všetko môžeme povedať, že toto je ten pravý nápoj pre dlhovekosť. Skúsenosti ukázali, že elixír z červeného vína a cesnaku zmierňuje chronickú únavu a stres.

Príprava:

  • 12 strúčikov cesnaku
  • červené víno

Cesnak očistíme a nasekáme a dáme do pohára. Potom nádobu naplníme  po vrch červeným vínom a zatvoríme. Nádobu umiestnite na dva týždne na slnečné miesto.

Každý deň nádobu pretrepte, aby sa ingrediencie uvoľnené cesnakom rovnomerne spojili s červeným vínom. Po dvoch týždňoch obsah sceďte a prelejte do tmavej fľaše.

Dávkovanie.

Vezmite jednu polievkovú lyžicu tohto úžasného nápoja trikrát denne po dobu jedného mesiaca. Potom si urobte šesťmesačnú prestávku. Po uplynutí tejto doby môžete liečbu zopakovať.

Ide  o silný prírodný liek, ktorý sa užíva dvakrát ročne po dobu jedného mesiaca.

Prečo sa hovorí, že tento nápoj vás zobudí mŕtvych?

Pretože je naozaj skvelý na veľké množstvo procesov v ľudskom tele. Posilňuje cievy, zrýchľuje metabolizmus, zlepšuje imunitu, znižuje hladinu cholesterolu, odstraňuje prebytočnú soľ z tela, odstraňuje toxíny, prečisťuje krv, zvyšuje energiu, spaľuje tuky.

Boli tieto informácie pre vás užitočné? Zdieľajte tento príspevok s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*