Rýchla verzia domáceho krémeša! Stačí hodina v chladničke a môžete ho krájať…

Domáci krémeš milujú všetci, dnes vám ukážeme veľmi jednoduchý recept, ktorý sa dá pripraviť v každom čase a navyše si na ňom pochutí každý.

Suroviny:

  • balenie lístkového pečiva
  • balenie smotanový pudingový prášok
  • 400 ml mlieka
  • 2 PL cukru
  • 500ml Hulala šľahačka na šľahanie
  • 1 smeta fix

Postup:

Balíček lístkového pečiva, vystrieme a rozrežeme na poly, pečieme na 200 stupňov asi  10 minút, upečieme dva pláty a necháme vychladnúť. Z mlieka, cukru a pudingového prášku uvaríme hustý puding .Necháme vychladnúť. 500 ml hulala krému vyšľaháme so smeta fix na tvrdú šľahačku. Jeden upečený plát dáme na spodok formy, natrieme vlažným pudingom a necháme stuhnúť, potom na vrch dáme tuhú šľahačku, zahladíme na vrch uložíme na kocky pokrájaný druhý plát, bude sa ľahšie krájať a odložíme do chladničky stuhnúť. posypeme práškovým cukrom.

Ak sa Vám recept páčil, zdieľajte ho s priateľmi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*