Najjemnejšie KRUPICOVÉ HALUŠKY do polievky. Tento recept si uložte!

Ako pripraviť krupicové halušky, ktoré nebudú tvrdé, budú vždy jemné a nadýchané…

Ingrediencie:

  • 2 vajcia
  • 4 PL oleja (TIP: môžete použiť aj zmäknuté maslo)
  • soľ
  • 100 g pšeničnej krupice

Postup:

V miske zmiešame olej, soľ a vajcia, nakoniec primiešame krupicu. Vymiešame do hladka. Cesto necháme 30 minút odstáť.

Z cesta lyžičkou jemne púšťame malé halušky do horúcej polievky,   keď halušky vyplávajú na povrch, necháme ich ešte 2-3 minútky povariť. Dobrú chuť!

A sa vám tento recept páčil, zdieľajte ho s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*