TIP HODNÝ ZLATA, vďaka ktorému budú fašírky vždy šťavnaté: Do mletého mäsa pridajte 1 ingredienciu!

Mleté mäso  je pravidelne na jedálnom lístku mnohých ľudí, pripravujú sa z neho tie najchutnejšie jedlá, ako sú plnené  mleté rezne  či fašírky. Tie skúsenejšie gazdinky si musia myslieť, že neexistuje žiadny trik, ktorým by vylepšili chuť mäsa, no mýlia sa!

Vždy je dobré experimentovať a pridávať rôzne ingrediencie, pretože len tie dokážu chuť priviesť k dokonalosti. Mnoho profesionálnych kuchárov pridáva k mäsu zeleninu, aby bolo chutnejšie.

Tou tajnou ingredienciou je najbežnejšia cibuľa. Ale pozor, nepridávajte ju surovú! Nakrájajte ju na kocky a opečte. Vďaka smaženiu bude cibuľa mäkká, jemne chrumkavá a jemne sladká, takže dodá mäsu osobitú chuť.

Je dôležité mať na pamäti, že cibuľa, ktorú plánujete vložiť do mletého mäsa, by sa nemala nechávať na sporáku príliš dlho: zelenina sa musí len jemne opražiť!

Okrem cibule môžu fašírkam zlepšiť chuť aj strúhané zemiaky alebo  strúhaný tvrdý syr.

Zdieľajte túto radu aj s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*