Každý si pýta recept na túto vynikajúcu tortu len z 3 ingrediencií…
Ingrediencie:
- 200 ml smotany na šľahanie
- 2 polievkové lyžice Nutelly
- 175 g čokoládových oblátok ( dobošiek)
Formu naolejujeme a vystelieme potravinárskou fóliou.
200 ml smotany na šľahanie vyšľaháme do tuha, pridáme Nutellu a dobre vyšľaháme. Na dno formy dáme trochu krému, zarovnáme, na krém uložíme vrstvu dobošiek. Navrstvíme ďalšiu vrstvu krému, zarovnáme a uložíme ďalšiu vrstvu dobošiek. Na vrch navrstvíme zvyšok krému. Zarovnáme. Zabalíme fóliou a odložíme do chladničky na 2-3 hodiny stuhnúť.
Potom dezert vyklopíme z formy, odstraníme fóliu. Vrch zarovnáme. Ozdobíme podľa vlastnej fantázie. ( Čokoládovou polevou, orieškami, strúhanou čokoládou…) Dobrú chuť!
VIDEORECEPT:
Ak sa vám tento recept páčil, zdieľajte ho s priateľmi!
Leave a Reply