
Jednoduchá, lacná a chutná!
Ingrediencie:
- 4 vajcia
- soľ
- čierne korenie
- 0,5 červenej cibule
- 40 g maslo
- pol pohára kyslej smotany
- 1 PL horčice
- petržlenová vňať
Postup:
Vajcia uvarte na tvrdo, potom ich nechajte vychladnúť, ošúpte a nastrúhajte na hrubo.
Dochuťte soľou, korením a pridáme nakrájanú červenú cibuľu (môžeme použiť aj fialovú). Zmäknuté maslo vymiešame s kyslou smotanou a horčicou do peny, pridáme do strúhaného vajíčka. Premiešajte. Vajíčkovú nátierku posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou a dáme na pár hodín do chladničky. Dobrú chuť!
Ak sa vám tento recept páčil, zdieľajte ho s priateľmi!
Leave a Reply