Vajíčková nátierka.

Jednoduchá, lacná a chutná!

Ingrediencie:

  • 4 vajcia
  • soľ
  • čierne korenie
  • 0,5  červenej cibule
  • 40 g maslo
  • pol pohára kyslej smotany
  • 1 PL horčice
  • petržlenová vňať

Postup:

Vajcia uvarte na tvrdo, potom ich nechajte vychladnúť, ošúpte a nastrúhajte na hrubo.
Dochuťte soľou, korením a pridáme nakrájanú červenú cibuľu (môžeme použiť aj fialovú). Zmäknuté  maslo vymiešame s kyslou smotanou a horčicou do peny,  pridáme do strúhaného vajíčka. Premiešajte. Vajíčkovú nátierku   posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou  a dáme na pár hodín do chladničky. Dobrú chuť!

Ak sa vám tento recept páčil, zdieľajte ho s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*