Zapekanka s mozzarellou a paradajkami.

Na konci receptu je video, podľa ktorého môžete postupovať!

Rýchle, voňavé a chrumkavé občerstvenie. Musíte vyskúšať!

Zapekanka s mozzarellou a paradajkami.

Ingrediencie:

  • 1 parížska bageta
  • 2 plné lyžice pesta
  • 150 g mozzarelly v plátkoch
  • 1 veľká paradajka
  • 6–8 plátkov salámy
  • sušené oregano
  • soľ
  • čierne korenie

Postup:

Predhrejte rúru na 180 °C.

Bagetu pozdĺžne rozkrojte na polovicu. Na každú polovicu natrite pesto. Poukladajte plátky mozzarelly, paradajky a salámy. Dochuťte oreganom, soľou a čiernym korením podľa chuti.

Vložte do rúry a pečte približne 10–12 minút, kým sa syr neroztopí a bageta bude chrumkavá.

Podávajte teplé ako ľahkú večeru alebo rýchly obed. Dobrú chuť!

Ak sa vám tento recept páčil, zdieľajte ho s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*