Fantastický hrachový prívarok. Jednoducho a rýchlo!

Chladné počasie láka na ukuchtenie si niečoho, čo zasýti a zároveň zahreje hladné bruško.

Potrebujeme:

  • Hrach
  • Soľ
  • Cesnak
  • Hladká múka
  • A ako príloha: klobáska, párky, prípadne vajíčko

 

Postup práce:

  1. Hrach si necháme v noci namočený vo vode, aby zmäkol.
  2. Zalejeme ho primeraným množstvom vody a varíme do mäkka.
  3. Osolíme ho až po uvarení, nakoľko sa nám uvarí skôr, ak ho budeme variť bez soli.
  4. Rozmixujeme ho do hladka ponorným mixérom a pridáme pretlačený cesnak.
  5. V prípade potreby zahustíme hladkou múkou.
  6. Podávame s opečenou klobáskou alebo volským okom.
  7. Výživný obed je hotový. Dobrú chuť!

1 Trackback / Pingback

  1. 8 TOP druhov zeleniny prospešnej pre vaše zdravie - zenskerady,sk

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*