Báječná bublanina, ktorá sa v trúbe 2 krát nafúkne! Hrnčekový recept…

Čakáte návštevu a neviete čím ju pohostiť? Pripravte im túto báječnú bublaninu…

Máte radi dobré veci a radi si pripravujete dobroty? Máte málo času na pečenie tort, buchiet alebo koláčov? Ak áno, potom je tento recept pre vás ako stvorený. Zaberie vám len krátku chvíľu, a pritom bude chutiť úplne božsky. Pripravuje sa už dlhé roky a zatiaľ nikdy nesklamal. Táto najlepšia bublanina sveta chutí božsky a je tak lahodná, že už nebudete chcieť inú. Poďte vyskúšať jednoduchý recept, ktorý sa stane súčasťou vášho kuchynského bohatstva. Neváhajte už ani sekundu.

Potrebujeme:

2 hrnčeky polohrubej múky,

½ kypriaceho prášku,

1 hrnček kryštálového cukru,

½ hrnčeka mlieka,

½ hrnčeka oleja,

3 vajíčka,

štipku soli,

ovocie (ideálne čerstvé)

Postup:

Všetky prísady okrem čerstvého ovocia zmiešajte v mise a vytvorte tak konzistentné hmotu. Následne si vymažte plech a posypte ho múkou. Na plech rozprestrite túto hmotu a navrch vyskladajte kúsky ovocia obalené v múke. Plech vložte do rúry a pečte až 40 minút pri teplote 150 stupňov. Potom už len nechajte vychladnúť, posypte práškovým cukrom a podávajte. Samozrejme môžete zvoliť akýkoľvek druh ovocia, ale najmä jahody alebo marhule bývajú veľmi časté a pre bublaninu sa hodia asi najviac. Podeľte sa o recept so svojimi priateľmi a prispejte k lepšej nálade medzi ľuďmi. Dobrú chuť prajeme.

Ak sa vám recept páčil, zdieľajte ho aj so svojimi priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*