
Jedno z najlepších jedál pripravených v rúre, je veľmi chutné, nikdy sa nemusíte báť, že ho urobíte príliš veľa.
Suroviny.
- 6 plátkov bravčového karé
- 1 hlávková kapusta
- 1 menšia cibuľa
- polovica citróna
- 0,5 dl suchého bieleho vína
- 1 čajová lyžička estragónu
- soľ,
- mleté čierne korenie
- olej
Postup:
Kapustu nastrúhame a osolíme, necháme trochu stáť, potom ju položíme na vymastený plech a vytlačíme na ňu šťavu z polovice citróna. Na mäso rozotrieme estragónom, potom ho osolíme a okoreníme, položíme ho na kapustu. Olúpte a nakrájajte cibuľu a posypte na vrch, potom všetko pokvapkáme bielym vínom. Pečieme v rúre na 180°C asi 50-60 minút a z času na čas ho otočíme, aby bolo mäso dobre upečené.
Ak sa Vám recept páčil, zdieľajte ho s priateľmi!
Leave a Reply