JEDNO DECI NA RAŇAJKY OBNOVÍ CELÉ TELO: Tento domáci sirup zlepšuje krvný obraz, posilňuje imunitu, čistí pečeň! (Recept)

Tento sirup je veľmi zdravý a určený pre ľudí so zlým krvným obrazom. Veľmi ľahko si ho vyrobíte doma…

Už po týždni si všimnete prvé zmeny a o dva mesiace bude váš krvný obraz výborný.

Cviklový kvas okrem zlepšenia krvného obrazu vo veľmi krátkom čase výrazne posilňuje imunitu a to všetko vďaka veľkému množstvu minerálov a vitamínov, ktoré obsahuje. Okrem bielkovín, tukov a sacharidov obsahuje cvikla aj minerály ako vápnik, draslík, sodík, fosfor, horčík, železo, fluór, mangán, meď, jód, síra, bróm a iné. Vo veľkom množstve obsahuje aj vitamíny B1, B2, C a mimoriadne vzácny vitamín B12.

Antokyanín dodáva cvikle červenú farbu a zároveň ovplyvňuje regeneráciu krvi, existujú štúdie, ktoré hovoria, že má protirakovinový účinok.

Jód spomaľuje proces starnutia a posilňuje zdravie kostí.

Betanín upravuje krvný tlak, znižuje cholesterol, čistí cievy a stimuluje funkciu pečene.

Fermentovaná červená repa (kvas) však akumuluje svoje liečivé vlastnosti a priaznivý účinok na zdravie sa ešte zvýši.

Podľa niekoľkých lekárskych štúdií môže fermentovaná červená repa zabrániť rozvoju malígnych druhov rakoviny, čistiť a regenerovať pečeň a čo najefektívnejšie odstraňovať toxíny a odpad z tela.

Budete potrebovať:

  • 3 litre poháre
  • 700 gramov červenej repy 2 kusy
  • suchého ražného chleba
  • 200 gramov cukru (bieleho alebo hnedého, ak použijeme med fermentácia  sa výrazne spomaľuje)
  • 100 gramov hrozienok

Postup:

Vezmite čerstvú repu, nakrájajte na malé kocky alebo tenké plátky a vložte do pohára.

Pridajte hrozienka, chlieb a cukor.

Nalejte prevarenú, ale chladnú vodu a dobre premiešajte (niektorí ľudia ešte pridávajú kapustovú šťavu na stimuláciu fermentácie).

Prikryte handričkou alebo gázou a zaistite gumičkou. Nechajte  stáť na teplom mieste 6-7 dní.

Obsah miešajte 2 krát denne a v prípade potreby odstráňte penu z povrchu, ak sa vytvorí.

Šťavu sceďte  po týždni.

Užite  3 až 4 polievkové lyžice 3 krát denne pred jedlom. Kvas uchovávajte v chladničke.

Po použití všetkého kvasu budete mať prvú kúru  na čistenie a regeneráciu tela. Potom si dajte 3-mesačnú prestávku a  liečbu zopakujte.

Potom zopakujte 3-mesačnú pauzu a opakujte tretíkrát. Po roku sa vaša pečeň, obličky, črevá a celé telo úplne očistia a zregenerujú.

Pri používaní kvasu sa môže stať, že budete mať na chvíľu  hnačku. Je to preto, lebo  vaše telo sa očisťuje  od toxínov!

Kontraindikácie

Tento liek a fermentované potraviny sa zvyčajne neodporúčajú ľuďom, ktorí majú  problémy s obličkami, tráviacimi problémami v akútnej fáze.

V týchto prípadoch sa odporúča prediskutovať postup  so svojím lekárom.

Buďte tiež opatrní, ak máte nízky krvný tlak, pretože ho môžete ešte znížiť.

Poznámka:

 Ak máte zdravotný problém. Prvá vec, ktorú by ste mali urobiť, je poradiť sa s lekárom. V žiadnom prípade sa nespoliehajte na alternatívnu medicínu. Bez znaleckého posudku.

 Zdieľajte tento príspevok aj s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*