Ingrediencie:
- 400 g bieleho kuracieho mäsa
- 1-2 hlavy cibule
- 2 mrkvy
- 4 zemiaky
- soľ
- čierne korenie
- korenie podľa chuti
- 1-1,5 l vody
- 2 vajcia
- 2 lyžice smotany
- 1 lyžica hladkej múky
Postup:
Na panvici speníme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme mäso nakrájané na kocky a opečieme.
Zemiaky a mrkvu nakrájame na kocky a pridáme mäso, soľ, čierne korenie a koreniny podľa chuti.
Pridajte vodu a nechajte zovrieť. Znížte teplotu a varte do mäkká.
Vymiešajte múku, vajcia a smotanu v samostatnej miske a pridajte do vývaru. Varte ešte niekoľko minút.
Vývar podávame ešte teplý. Dobrú chuť!
Ak sa Vám tento recept páčil, zdieľajte ho s priateľmi!
Leave a Reply