Medvedie labky hotové za 30 minút! Na Vianoce nesmú chýbať…

1 šálka je asi 250 ml

PRÍSADY

  • 250 g margarín
  • 150 ml oleja
  • 1 šálka cukru
  • 2 vajcia
  • 2 lyžice kyslej  smotany
  • 2 šálky mletých vlašských orechov
  • 1/2 prášku do pečiva
  • podľa potreby hladká múka

Na obaľovanie:

  • Práškový cukor

Postup:

Margarín, cukor, vajcia a smotanu vymiešame .Pridajte olej a vlašské orechy, potom postupne pridávajte múku zmiešanú s práškom do pečiva, múky pridáme toľko, aby sme získali zmes, ktorá sa nelepí na ruky.
Cesto necháme hodinu v chladničke. Naplňte formičky.
Pečieme v rúre predhriatej na 200 ° C asi 20 minút.  Ešte teplé vyklopíme z formičiek a obalíme v práškovom cukre.

Ak sa Vám tento recept páčil, zdieľajte ho s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*