Moja stará mama si vždy odkladala ORECHOVÉ ŠKRUPINKY. Keď zistíte dôvod, začnete to robiť tiež!

Mom takes in her friend's six kids after she died of breast cancer

Výhody vlašských orechov nespočívajú len v bohatom zložení ich výživných jadier, škrupinky a tvrdé prepážky jadier obsahujú aj celý mix užitočných látok, ktoré vás môžu zachrániť pred množstvom chorôb, najmä ak sa tieto neduhy vyvinuli na pozadí nedostatku jódu v tele.

Tradičná medicína radí užívať tinktúru z vnútorných priečok orechových jadier pri bolestiach kĺbov, hlavy, neurózach a nespavosti. Tiež tinktúra má antiseptické vlastnosti, takže sa často používa na liečbu rán a malých rezov.

Recept na tinktúru z orechových priečok

Ingrediencie

  • 2 polievkové lyžice orechových priečok z jadier
  • vodka

Postup:

  1. Priečky vložte do uzavretej nádoby z tmavého skla.
  2. Naplňte obsah takým množstvom vodky, aby kvapalina úplne zakryla priečky.
  3. Nádobu pevne uzavrite a nechajte 2 týždne lúhovať na tmavom mieste.
  4. Hotovo!

Zrieďte 5-6 kvapiek liečivého činidla v 2 polievkových lyžiciach prevarenej vody a pite raz denne pred jedlom. Výsledky sa dostavia od 3 týždňov do 3 mesiacov.

Existuje názor, že takýto ľudový liek pomáha znižovať hladinu cukru v krvi. Ale v prípade závažných ochorení je nevyhnutné poradiť sa so svojím lekárom.

Tinktúra je prospešná pri problémoch so štítnou žľazou, žalúdočných komplikáciách, bolestiach kĺbov, nespavosti, nervozite, ekzémoch a psoriáze.

Ak bol článok užitočný, zdieľajte ho aj so svojimi priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*