Ako pripraviť tie najchrumkavejšie rezne? Pridajte do nich jednu ingredienciu…
Väčšina ľudí má rada vyprážané rezne, pretože majú špecifickú chuť. Múka a strúhanka však niekedy narobia poriadny neporiadok a nie vždy vám zmes na pečenie vyjde tak, ako by ste chceli. Zmes na vyprážanie by mala byť taká, aby mäso zostalo vo vnútri šťavnaté a kôrka bola chrumkavá.
Preto sa s vami podelíme o recept na dokonalú zmes na obaľovanie a tajomstvo je v pive!
Komponenty
– 3 vajcia
– 5 lyžíc hladkej múky
– 1 lyžica strúhanky
– 1/2 lyžičky soli
– 200 ml piva
Príprava
Vajcia rozšľaháme, potom k nim pridáme múku, soľ, strúhanku a pivo. Mäso v tejto zmesi obalíme a upečieme bežným spôsobom.
Zdieľajte tento recept aj s priateľmi!
Leave a Reply