NAJLEPŠIA zmes na obaľovanie rezňov: Tajomstvo spočíva v 1 ingrediencii!

Ako pripraviť tie najchrumkavejšie rezne? Pridajte do nich jednu ingredienciu…

Väčšina ľudí má rada vyprážané rezne, pretože majú špecifickú chuť. Múka a strúhanka však niekedy narobia poriadny neporiadok a nie vždy vám zmes na pečenie vyjde tak, ako by ste chceli. Zmes na vyprážanie by mala byť taká, aby mäso zostalo vo vnútri šťavnaté a kôrka bola chrumkavá.

Preto sa s vami podelíme o recept na dokonalú zmes na obaľovanie a tajomstvo je v pive!

Komponenty

– 3 vajcia

– 5 lyžíc hladkej múky

– 1 lyžica strúhanky

– 1/2 lyžičky soli

– 200 ml piva

Príprava

Vajcia rozšľaháme, potom k nim pridáme múku, soľ, strúhanku a pivo. Mäso v tejto zmesi obalíme a upečieme bežným spôsobom.

 Zdieľajte tento recept aj s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*