Neobaľujte rezne, toto je stokrát lepšie: Zabudníte na trojobal, toto vylepšenie si zamiluje každý!

Kuracie rezne máme veľmi radi, ale v lete si rada uľahčiť prácu a namiesto státia pri rozpálenej panvici radšej trávim čas inak. ? Tieto rezne sú naozaj fantastické – rýchle, chrumkavé a vhodné aj na grilovanie…

Navyše, je to oveľa zdravšie, než vyprážané.

Potrebujeme:

4 ks kuracích pŕs
30 g horčice
50 g majonézy alebo kyslej smotany
30 ml oleja
2 lyžičiek medu
4 strúčiky cesnaku
soľ
červená paprika
mleté čierne korenie

Postup:

Na marinádu všetko zmiešame. Mäsko si umyjeme, nakrájame na čo tenšie plátky a osušíme.

Vložíme do marinády aspoň na dve hodinky (ideálne na noc) a potom len preložíme na plech vyložený papierom na pečenie.

Pečieme pri teplote 180 stupňov v predhriatej rúre asi 30 minút.

Obrátime a necháme dopiecť.

Pre chrumkavejšiu verziu, obaľte pred pečením v strúhanke a pokvapkajte olejom.

Ak sa vám recept páčil, zdieľajte ho so svojimi priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*