Smrť začína v črevách! Najsilnejší prírodný liek na žalúdok a črevá…

To čo každý deň jeme má veľký vplyv na naše zdravie.

Pivovarské kvasnice sú výborným prostriedkom na podporu trávenia, podporujú tiež rýchlejší rozklad potravy v žalúdku. Pôsobia ako probiotikum a obnovujú zdravú črevnú mikroflóru.

Pivovarské kvasnice pomáhajú pri hnačke, plynatosti a žalúdočných kŕčoch, ako aj pri sprievodných bolestiach brucha.

Pivovarské kvasnice slúžia ako prírodné probiotiká. Vďaka tiamínu, teda vitamínu B1, a riboflavínu, vitamínu B2, majú dôležitý vplyv na metabolizmus sacharidov, lipidov a proteínov, ako aj alkoholu. Napomáhajú  tráveniu a podporujú správnu činnosť vášho metabolizmu.

Okrem toho obsahuje pangamín aj vitamín B3 zvaný aj ako niacín, ktorý má vplyv na bunkový metabolizmus. Vitamín B5 zasa napomáha rozkladu lipidov a spolu s vitamínom B6 a B7 sa podieľajú aj na rozklade aminokyselín.

Kedy je vhodné siahnuť po pangamine (pivovarských kvasniciach)

  • pri zvýšenej fyzickej či psychickej záťaži
  • pri problémoch s trávením na obnovu črevnej mikroflóry
  • ak máte slabú imunitu
  • pri alkoholizme
  • v období tehotenstva

Lepšia plodnosť a zdravé tehotenstvo

Vďaka pangaminu neposilňujete iba imunitu, ale aj plodnosť. Navyše, u tehotných žien pozitívne pôsobí na celý priebeh tehotenstva a pomáha predchádzať rôznym zdravotným komplikáciám, ku ktorým počas tehotenstva môže dochádzať.

Okrem toho, vďaka kyseline listovej  znižuje aj riziko postihnutia dieťaťa rôznymi vývojovými vadami a ochoreniami.

Pangamin zachováva normálnu psychickú činnosť a udržiava nervovú sústavu v dobrom stave. Aj preto sa využíva pri demencii, pri poruchách spánku či pri väčšej psychickej záťaži. Zároveň podporuje našu vitalitu a dodáva nám energiu.

Pivovarské kvasnice saužívajú v kapsulách alebo ako prášok, z ktorého sa vyrába nápoj.

Na prípravu nápoja potrebujeme:

  • 1 polievkovú lyžicu pivovarských kvasníc v prášku
  • 1 polievkovú lyžicu medu
  • 1 pohár vlažnej vody

Do pohára vlažnej vody dáme pivovarské kvasnice v prášku a dobre premiešame, aby sa kvasnice rozpustili. Pridajte med a znovu dobre premiešajte.  Môžete konzumovať. Užívajte podľa potreby, vždy pol hodinu pred jedlom. Vždy si pripravte čerstvý nápoj.

Sú tieto informácie pre Vás užitočné? Zdieľajte tento príspevok s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*