Stačí len 30 minút a vykúzlite tú najlepšiu zmes na špagety. Doma sa jej nevieme nabažiť!

Snáď nie je nikto, kto by nemal rád špagety. Sú jednoduché a hlavne sa dajú pripraviť na mnoho spôsobov. Dnes sme si pre vás pripravili recept na tú najchutnejšiu mäsovú zmes, ktorú ste kedy ochutnali.

INGREDIENCIE

mleté mäso 1 kg
paradajkový pretlak 2 balenia
cesnak 6 strúčikov
syr Apetito alebo smotanito 2 ks
kukurica v plechovke 1 balenie
cibuľa 2 ks
olej
kečup
Soľ a korenie
oregano
parmezán na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

1. Nakrájame dve cibule a na troške oleja osmažíme, dosklovita, pridáme mleté ​​mäso a necháme presmažit. Potom osolíme, okoreníme, posypeme oreganom, najprv len mierne a neskôr môžeme pridať podľa vašej chuti. Prelisujeme cesnak a pridáme k mäsu. Všetko dôkladne premiešame a varíme.
2. Postupne pridávame pretlak, kečupu asi tak 150-200 ml, zalejeme 300 ml vody a necháme mierne prebublávať asi 5 minút.3.Ďalej vmiešame Apetito alebo Smotanito, môžeme pridať ešte trochu oregana a neustále varíme, kým sa syr nerozpustí, nezabúdame premiešavať.
4. Až sa syr rozpustí, pridáme kukuricu, podľa chuti prisolíme, môžeme pridať trochu cesnaku, čerstvej bazalky a je hotovo.
5. Uvarené špagety dáme na tanier, pridáme zmes a nezabudneme všetko pekne posypať parmezánom.

Zdieľajte tento recept aj so svojimi priateľmi, určite si tiež radi pochutnajú!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*