Ak ste s pečením začali len nedávno, tento recept je presne pre vás! Jedná sa o veľmi jednoduchý dezert, ktorý si získa srdcia (i chuťové poháriky) vašich hostí…
Krémová konzistencia, kakaový korpus a nadýchaná vrstva šľahačky – úspech zaručený! Príprava je jednoduchá a chuť neopakovateľná!
Potrebujeme:
Korpus:
- 6 bielkov
- 6 lyžíc cukru
- 3 lyžice polohrubej múky
- 40 g kakaa
- 2 lyžičky kypriaceho prášku
Krém:
- 600 ml mlieka
- 6 žĺtkov
- 10 lyžíc cukru
- 1 vanilkový puding
- 3 lyžice polohrubej múky
- 250 g margarínu
Pena:
- 500 ml šľahačky
- kakao na posypanie
Pokračovanie na ďalšej stránke >
1 2
Leave a Reply