Recept na protirakovinovú polievku podľa známeho lekára. Má ochrániť aj pred inými chorobami!

To, čo jete má veľký vplyv na priebeh rakoviny aj iných ochorení. Túto polievku sa oplatí zaradiť do jedálnička!

Strava má obrovský vplyv na naše zdravie. Správnou stravou možno predchádzať niektorým chorobám a dokonca ich aj vyliečiť. Preto sa oplatí zaradiť do nášho jedálnička protirakovinovú polievku doktora Fuhrmana.

1. Úrad pre výživu

Joel Fuhrman je odborníkom v oblasti výživy a zástancom prírodných metód, kde je to možné. Špecialista je aktívny aj na sociálnych sieťach, kde ochotne zdieľa rady a zdravé recepty.

Jeho protirakovinová polievka je skutočným hitom. Už si získal priaznivcov po celom svete a Fuhrman verí, že toto  jedlo by sa malo stať trvalou súčasťou našej stravy. Rovnako dôležité je, že príprava je jednoduchá a na produktoch neskrachujete.

2. Protirakovinová diéta

Polievka podľa odborníka pomáha posilňovať imunitný systém a znižuje aj riziko vzniku rakoviny. Recept láme rekordy obľúbenosti a pochvaľujú si ho nielen priaznivci zdravého stravovania, ale aj kulinárski gurmáni.

Samozrejme, polievka samotná nás pred rakovinou neochráni, je to len jeden z prvkov , ktorý nám pomáha predchádzať rakovine. Najdôležitejšia je prevencia, pravidelné vyšetrenia, zdravý a aktívny životný štýl a vyhýbanie sa stresu. Nemáme však vplyv na genetické faktory.

3. Čo v polievke nájdete?

Čím je polievka taká prospešná? Je nabitá vitamínmi, minerálmi a antioxidantmi. Posilňuje imunitný systém a pomáha telu brániť sa proti infekciám a chorobám.

Na prípravu polievky potrebujeme:

  • šálku mungo fazue
  • tri póry
  • štyri stredné cibule
  • šesť stredných cukiet
  • dve vetvičky zelenej petržlenovej vňate
  • ​​pohár vlašských orechov alebo  kešu
  • 250 gramov čerstvých húb
  • štyri poháre vody
  • čerstvá mrkvová šťava
  • dva poháre  šťavy zelerovej

4. Triviálne jednoduchá príprava

Fazuľu treba vopred namočiť, najlepšie cez noc, potom zliať vodu a uvariť vo veľkom hrnci (20-40 minút podľa použitého druhu). Pridáme nasekanú zeleninu, nakrájanú cibuľu, cuketu nakrájanú na kocky a pór.

Zeleninu varte asi 15 minút a keď je mäkká, zmiešajte ju s jednou naberačkou vývaru. Prisypeme polovicu orechov, rozmixujeme do hladka a dáme do hrnca s vývarom, potom pridáme zelerovú a mrkvovú šťavu.

Zvyšné orechy nasekáme nadrobno a pridáme do polievky. Do misky môžete pridať aj petržlenovú vňať.

Zdieľajte tento príspevok s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*