Žena pila mrkvovú šťavu každý deň. Malo to úžasné účinky na jej zdravie!

Upozornenie: Informácie v tomto článku v žiadnom prípade nenahrádzajú liečbu stanovenú lekárom. Pri akejkoľvek prírodnej liečbe sa najprv poraďte so svojim lekárom. Informácie v tomto článku opisujú príbeh konkrétneho človeka, ktorý sa z rakoviny vyliečil a nemusí to platiť na iného človeka.

Väčšina chorôb v dnešnej dobe je dôsledkom nezdravého životného štýlu. V niektorých prípadoch bohužiaľ aj napriek zdravým potravinám a pravidelnému pohybu nás môže postihnúť závažná choroba.

Tento článok je o žene menom Ann Cameron, ktorá sa v roku 2012 ochorela na rakovinu hrubého čreva v 3.fáze. Teraz sa chce s nami podeliť o svoj príbeh.

Jej manžel zomrel na rakovinu pľúc v roku 2005 a to aj napriek tomu, že postupoval liečbu chemoterapiou. Keď sa Ann dozvedela o svojej chorobe, zásadne odmietla chemoterapiu a vydala sa opačným smerom – prírodnou liečbou.

Príroda je liek na všetko

Ann strávila veľa času hľadaním zázračného lieku. Potom našla mladíka s menom Ralph Core. Tento mladík mal rakovinu kože, ktorej sa zbavil len vďaka tomu, že každý deň pil mrkvovú šťavu.

Pravidelná dávka z 2,5 kg mrkvy ju za 8 mesiacov úplne vyliečila. Po ôsmich týždňoch sa rakovina ďalej nešírila a dokonca sa jej zmenšil nádor. Po 4 mesiacoch mal nádor polovičný objem. Za nasledujúcich 8 mesiacov nebolo po rakovine ani stopy. Bola preč.

Ann bola svojim úspechom taká nadšená, že sa rozhodla o tom napísať knihu: ,,Curing Cancer with Carrots.“ (v preklade: Liečba rakoviny s mrkvou).

Niektoré prípravky sú behom liečby rakoviny zakázané. O mrkvovej šťave to neplatí. Táto šťava môže byť ideálnou doplnkovou liečbou pri chemoterapii a ožarovaní. Nemá žiadne vedľajšie účinky, avšak Ann sa rozhodla iba pre liečbu mrkvovou šťavou. Pokiaľ sa dostanete do podobnej situácie, myslíte na túto možnosť, nebojte sa využiť chemoterapiu spoločne s mrkvovou šťavou.

Ďalšie účinky mrkvy na vaše zdravie:

– Pomáha správnemu tráveniu a pravidelnému vyprázdňovaniu – proti zápche.

– Chráni pred voľnými radikálmi a tým vypudzuje toxické látky z tela.

– Eliminuje bujnenie rakovinových buniek – prevencia pred rakovinou.

– Posilňuje srdcovocievny systém – prevencia pred kardiovaskulárnymi ochoreniami (infark, mozgová príhoda, ischemická choroba srdca).

– Znižuje vysoký cholesterol v krvi.

– Pomáha pri kožných ochoreniach.

– Zabezpečuje pevnosť kostí a zubov.

– Dodáva telu vitamín A, ktorý potrebujeme pre dobrý zrak.

– Dodáva pokožke pevnosť – proti starnutiu.

– Bojuje proti zápalovým procesom, ktoré v tele prebiehajú.

– Pravidelnou konzumáciou pomáhame svojmu mozgu. Ak budete mrkvu pravidelne pridávať do svojho jedla, skvalitnia sa vaše kognitívne schopnosti, zlepší sa pamäť.

– Ochraňuje pečeň, tým že zabraňuje hromadeniu tuku v pečeni.

Bol tento článok užitočný? Zdieľajte ho so svojou rodinou a priateľmi!

Zdroj

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*