BIELY ČOKOLÁDOVÝ KRÉM – ideálny na torty, zákusky, muffiny a iné dezerty.

Ingrediencie

  • 25 g bielej čokolády
  • 2 dl šľahačkovej smotany
  • 3–4 PL mascarpone
  • 1 dl šľahačkovej smotany
  • vanilkový extrakt

Postup

2 dl šľahačkovej smotany zahrejeme, pridáme bielu čokoladu a mixujeme ponorným mixérom do hladka, zmes precedíme cez husté sitko, zakryjeme fóliou a odložíme do chladničky, kým krém stuhne.

Na druhý deň vychladnutý krém zmiešame s mascarpone, vanilkovým extraktom a 1 dl šľahačkovej smotany, šľaháme kým nevznikne nadýchaný krém.

Tento krém pekne drží tvar a je ideálny na zdobenie a plnenie koláčov. Dobrú chuť!

VIDEORECEPT:

Ak sa vám tento recept páčil, zdieľajte ho s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*