
Ingrediencie:
- 300 g maslové sušienky
- 200 g rozpustené maslo
- 2 lyžice cukru
- 1 balíček vanilkového cukru
tvarohová vrstva:
- 500 g tvarohu
- 400 g smotany na šľahanie
- 1 vanilkový cukor
- 4 lyžice cukru
- 2 balíčky bezfarebných želatínových plátkov
- 2 balíčky ovocnej želatíny
- čerešne
Postup:
Sušienky zomelieme a zmiešame s maslom a s cukrom a vanilkovým cukrom. Sušienkovú zmes natlačíme na spodok tortovej formy a odložíme do chladničky.
Želatínové plátky pripravíme podľa návodu.
Šľahačku vymiešame do tuha.
Tvaroh vymiešame s cukrom a vanilkovým cukrom, pridáme šľahačku a pripravenú želatínu a dobre vymiešame.
Krém navrstvíme na sušienkový základ a zarovnáme. Na vrch uložíme vykôstkované čerešne.
Ovocnú želatínu pripravíme podľa návodu. Hotovou želatínou zalejeme vrch koláča. Odložíme na noc do chladničky. Prajeme Dobrú chuť!
Leave a Reply