Kombinácia čokolády a kokosu je úžasná a tento koláč je toho dôkazom!

Postup:
  1. Vyhrejeme rúru na 180 ° C. Formu na pečenie (20×20 cm) vymastíme maslom a vystelieme papierom na pečenie.
  2. Vo vodnom kúpeli necháme rozpustiť čokoládu a maslo. Potom zložíme z plameňa, ale misku s čokoládou a maslom necháme v hrnci s horúcou vodou.
  3. Pridáme instantnú kávu, cukor, vyberieme z hrnca a necháme vychladnúť.
  4. Postupne pridávame vajcia a miešame.
  5. Pridáme vanilkovú arómu, polohrubú múku, soľ a kakao. Starostlivo premiešame, aby bola masa dokonale hladká.
  6. Masu prelejeme do formy a pečieme 30 minút. Po upečení necháme vychladnúť.
  7. V miske zmiešame kondenzované mlieko s kokosom.
  8. Masu dáme na korpus.
  9. Pripravíme polevu. V hrnci zohrejeme smotanu na malom plameni – nesmie vrieť! Pridáme kúsky čokolády a zložíme z plameňa. Necháme minútu odstáť a potom premiešame.
  10. Vylejeme na koláč a dáme na hodinu do chladničky.

Tento dezert bude chutiť každému! Vyskúšajte!