Kombinácia čokolády a kokosu je úžasná a tento koláč je toho dôkazom!
Postup:
- Vyhrejeme rúru na 180 ° C. Formu na pečenie (20×20 cm) vymastíme maslom a vystelieme papierom na pečenie.
- Vo vodnom kúpeli necháme rozpustiť čokoládu a maslo. Potom zložíme z plameňa, ale misku s čokoládou a maslom necháme v hrnci s horúcou vodou.
- Pridáme instantnú kávu, cukor, vyberieme z hrnca a necháme vychladnúť.
- Postupne pridávame vajcia a miešame.
- Pridáme vanilkovú arómu, polohrubú múku, soľ a kakao. Starostlivo premiešame, aby bola masa dokonale hladká.
- Masu prelejeme do formy a pečieme 30 minút. Po upečení necháme vychladnúť.
- V miske zmiešame kondenzované mlieko s kokosom.
- Masu dáme na korpus.
- Pripravíme polevu. V hrnci zohrejeme smotanu na malom plameni – nesmie vrieť! Pridáme kúsky čokolády a zložíme z plameňa. Necháme minútu odstáť a potom premiešame.
- Vylejeme na koláč a dáme na hodinu do chladničky.
Tento dezert bude chutiť každému! Vyskúšajte!
1 2
Leave a Reply