Ingrediencie:
- 1 kuracie prsia
- 1 pór
- 1 lyžička rozmarínu
- čerstvá petržlenová vňať
- 4 strúčiky cesnaku
- pol lyžice horčice
- 1 dl smotany na varenie
- 0,5 dl kyslej smotany
- soľ korenie
- oleja
Postup:
Cibuľu očistíme a nakrájame na jemno, osmažíme na rozpálenom oleji, použijeme aj zelenú časť.
Mäso nakrájame na väčšie kúsky a pridáme k cibuľke, okoreníme a osolíme. Smažte 8-10 minút. pridáme horčicu, pretlačený cesnak, nasekanú petržlenovú vňať a rozmarín, trochu podusíme, potom pridáme smotanu na varenie zmiešanú s kyslou smotanou. Dusíme do mäkka. Kuracie mäso je hotové za pár minút, netreba ho prepiecť, lebo potom bude suché!
Môžeme podávať takmer s akoukoľvek prílohou.
Ak sa Vám recept páčil, zdieľajte ho s priateľmi!
Leave a Reply