Kuracie rezníky V CESTÍČKU, ktoré budete milovať – pre jeho chuť a ľahkú prípravu!

Máte na niečo chuť a radi by ste si dali hydinové mäso? Ak áno, máme pre vás dobrý tip. Na skvelé a jednoduché kuracie v cestíčku. Tento recept sa postupne stáva veľkým hitom. Ako by aj nie, keď sú s ním spojené len samé pozitíva. Je jednoduchý na prípravu, je veľmi chutný a keď si spočítate aj cenu ingrediencií, tak vás poteší aj to, že je lacný. Poďme na neho.

Ingrediencie:

2 kuracie prsia
150 g strúhaného syra
2 vajcia
2 lyžice majonézy
2 lyžice múky
Soľ a korenie

Postup:

Kuracie prsia nakrájame na plátky podobne, ako keď sa chystáte na prípravu rezňov. Akonáhle je mäso pripravené, tak už stačí iba jeho dochutenie, a to tak, že ho osolíme a okoreníme. V tej chvíli ho môžete na chvíľu odložiť bokom, pretože si ideme pripraviť chutné cestíčko.

Príprava cestíčka nie je nič zložité, keďže nejde o nič iné ako len o zmiešanie jednotlivých ingrediencií. Tie miešajte dovtedy, kým vám nevznikne jemné a tiež vláčne cesto, ktoré nebude mať hrudky. Akonáhle ste s jeho konzistenciou spokojní, môžete pokračovať a už pomaly tvoriť zapečené kuracie v cestíčku.

Obaľte mäso a vložte na panvicu.

Nasledujúci postup je veľmi jednoduchý. Vezmite vždy plátok mäsa, ten obaľte v cestíčku a rovno ho vložte na panvicu. Na nej by mal byť dostatok horúceho oleja. Takto zmažte z jednej strany dozlatista následne otočte. Po otočení prichádza na rad aj samotný syr, ktorý ste doteraz nepoužili. Tým kuracie mäso priamo na panvici posypte.

 

Zatiaľ čo druhá strana sa bude opekať, tak sa syr bude pozvoľna rozpúšťať. Keď je mäso hotové, tak ho môžete vybrať z panvice, nechať ho trochu odkvapkať a servírovať. A čo je ideálnou prílohou? My odporučíme klasiku v podobe hranolčekov alebo kroket. S tými chutí kuracie v cestíčku zaručene najlepšie!

Zdieľajte tento recept aj so svojimi priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*