Nebežte už k obchodným pultom, vždy keď dostanete chuť na lahodné buchty. Tie sú nakoniec, bohužiaľ, vo väčšine prípadov vysušené, stvrdnuté a náplň je dohladatelná iba lupou. S týmto problémom môžete skoncovať.
Ukážeme Vám recept na lahodne vzdušné, krehké a pritom krásne chrumkavé buchty , po ktorých sa Vaša rodina bude rozplývať. Ich jediným mínusom je to, že ich budete musieť ubrániť aspoň do doby, než vychladnú.
INGREDIENCIE
- 60 ml mlieka
- 60 g droždia
- 1 lyžica cukru krupice
- 300 g hladkej múky
- 1 žĺtok
- štipka soli
- 90 g masla
NÁPLŇ
- 750 g mäkkého tvarohu
- 100 g Hrozienok
- 1 polievková lyžica cukru
- 1 balenie vanilkového cukru
- 2 žĺtky
Postup prípravy na druhej strane >
1 2
Leave a Reply