NAJLEPŠIE langoše, aké som kedy jedla! Majú výbornú chuť, veľmi sa líšia od klasického kysnutého cesta. Cesto je ľahké, nadýchané a zvonka mierne chrumkavé. Cesto sa dá skladovať v chladničke 2-3 dni, takže nemusíte piecť všetky langoše naraz. Sú výborné, keď sú potreté cesnakom alebo so syrom či smotanou, kečupom, čímkoľvek chcete. Môžete ich dokonca pripraviť ako pizzu. 😊
Na pečenie je malý TIP: Ak chcete chrumkavejšie langoše, musíte ich piecť na teflónovej panvici👍. Ale ak chcete mäkšie, nadýchané langoše, tak ich pečte na klasickej kovovej. Možno by ste tomu neverili ale panvica urobí veľký rozdiel. Ja som to už vyskúšala.
Budete potrebovať:
∘ 1 kg hladkej múky
∘ približne 750 ml vody
∘ 42 g čerstvého droždia
∘ 3 PL jogurtu
∘ 1 PL soli
Postup si môžete pozrieť na nasledujúcom videu:
Myslíme, že Vám tieto langoše budú chutiť rovnako ako nám 😋.
zdroj: youtube Cezminas
Leave a Reply