Namiesto toho aby vyhodila škrupiny, ich uvarila. Výsledok bol úžasný!

Mnoho ľudí používa vajíčko a škrupinu vyhodí.

Aké sú však výhody vaječných škrupín? Vaječná škrupina obsahuje 90 % vápnika, čo je minerál, ktorý je veľmi dôležitý pre kosti, svaly a môže ich urobiť zdravšími, ale škrupina zakaždým skončí v koši .

Národný inštitút zdravia dokázal, že vaječné škrupiny sú skvelým spôsobom, ako vložiť do ľudského tela správne množstvo vápnika.

Len polovica čajovej lyžičky vaječnej škrupiny vám dodá 90 % denného príjmu vápnika.

Vajíčka povarte 10 minút vo vode, aby ste sa uistili, že na nich už nie sú žiadne baktérie. Niektorí ich pečú v rúre, ale tento krok je voliteľný.

Škrupinu necháme vychladnúť. Keď vychladne, rozdrvíme ju na prášok.

Videopostup si môžete pozrieť tu:

Zdieľajte túto radu aj so svojimi priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*