Nikto mi neveril, že nie je z cukrárne: Nepečený CHEESECAKE S BIELOU ČOKOLÁDOU – krémový a neodolateľný!

Veľmi jednoduchý recept, dezert, ktorý poteší každého, kto ho vyskúša!

Potrebujeme:

Korpus:

  • 350 gramov maslových  sušienok ( môžete použiť aj čokoládové sušienky)
  • 175 gramov rozpusteného masla

Náplň:

  • 250 gramov bielej čokolády
  • 500 gramov smotanového syra( Mascarpone, Philadelphia…)
  • 120 gramov práškového cukru
  • 350 mililitrov smotany na šľahanie

Poleva:

  • 250 gramov bielej čokolády
  • 200 mililitrov smotany na šlahanie

Príprava :

Sušienky a maslo zmiešame a natlačíme do hlbokej formy a dáme do chladničky.

Smotanu ( 350 ml) vyšľaháme na tuhú  šľahačku, Bielu čokoládu ( 250g) rozpustíme a zmiešame s mascarpone a práškovým cukrom. Pridáme vyšľahanú šľahačku a dobre vymiešame. Krém nanesieme na sušienkový základ, zarovnáme a odložíme do chladničky.

250 g bielej čokolády a 200 ml smotany, zmiešame a opatrne zahrievame, kým sa čokoláda rozpustí, vymiešame do hladka. Hotovou polevou  polejeme vychladnutý koláč. Vrch posypeme strúhanou čokoládou.

Tu si môžete pozrieť, ako sa to robí:

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Fitwaffle Kitchen | Eloise (@fitwafflekitchen)

Ak sa Vám tento recept páčil, zdieľajte ho s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*