Od mojej susedky som získala tento recept na fitness morčacie kúsky v jogurtovej marináde. Môj manžel si ich nevie vynachváliť!

Morčacie mäsko, ktoré je trochu suchšie som vďaka susedke začala pripravovať tak ako si ukážeme v dnešnom recepte a  po upečení je šťavnaté práve vďaka jogurtu. Mäso môžete marinovať 5 minút ale napríklad aj cez noc. Čim dlhšie, tým lepšie. Hlavnou zložkou je biely jogurt, prípadne môžete vyskúšať aj kyslú smotanu. Potom stačí už len vložiť do rúry a chutný obed alebo večera sú na stole.

Budeme potrebovať:

1 kg morčacích pŕs

1 veľký biely jogurt

kôra z jedného citróna

2 strúčiky cesnaku

1 lyžica horčice

soľ a čierne korenie podľa chuti

Postup prípravy na druhej strane >

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*