Jedzte túto potravinu, čo najčastejšie. Oplatí sa to!
Či sa vám to páči alebo nie, čísla často hrajú proti nám. Podľa štatistík, rakovina prsníka – najčastejšie malígne ochorenie u žien (podľa amerického Inštitútu pre výskum rakoviny). Bohužiaľ, toto ochorenie nemožno predvídať, ohrozené sú takmer všetky. Ako viete, účinné lieky proti rakovine neexistujú(bez ohľadu na to, koľko pokusov bolo vykonaných).
Hoci často hlavnou príčinou rakoviny, sa nazýva dedičnosť, zlé stravovacie návyky a sedavý spôsob života tiež hrá veľkú úlohu. Je dokázané, že použitie „správnych“ potravinna špeciálne cvičenia pomôžu občas znížiť riziko vzniku rakoviny . Takže si jednoducho musíte zahrnúť do svojho jedálnička aj tento produkt. A teraz, vysvetlíme, prečo.
Paradajky sú pravdepodobne najviac jednoduchý a chutný spôsob, ako zlepšiť svoj jedálniček. Pridanie paradajkovej omáčky na potraviny môžete výrazne zlepšiť svoj zdravotný stav. Celý vtip je, že paradajky obsahujú lykopén (ako to je prítomný v mnohých druhoch červeného ovocia a určuje ich farba). To je najlepší antioxidant, ktorý vylučuje voľné radikály z tela.
Tip: jesť paradajky by sme mali aspoň trikrát týždenne (v surovej forme, tak ako aj vo forme kečupu a omáčok).
Ak sa vám článok páčil, zdieľajte ho so svojimi priateľmi na Facebooku!
Leave a Reply