Namiesto mnohých malých zákuskov radšej pripravte obrovský Eclair pre celú rodinu!
Vrchná časť torty:
Múka – 140 g
Mlieko – 125 ml
Voda – 125 ml
Maslo – 120 g
Cukor – 10 g
Soľ – 5 g
Vajcia – 4 kusy
Veľkosť podnosu 25×30 cm
V rúre 180 °C / 30 MIN.
Krém:
Mlieko – 500 ml (16,9 fl oz)
Vajcia – 2 kusy
Múka – 50 g
Maslo – 50 g
Vanilkový cukor – 10 g
Cukor – 120 g
Tekutá smotana – 200 ml
Vychladnúť 2 hodiny
Rozpustená čokoláda – 20 g
Karamel – 20 g
Postupujte podľa návodu vo videu…
Dobrú chuť :). Je tak skvelý, že mu neodoláte!
Leave a Reply