STAROVEKÝ RECEPT NA VYČISTENIE ČREVA: Len za 3 týždne sa zbavíte toxických nánosov, hlienov a parazitov!

Má veľké množstvo vlákniny a pomáha ľuďom, ktorí plánujú schudnúť a detoxikovať svoje telo.

Dnešné tempo života, rýchle občerstvenie a zlé návyky, dlhodobé sedenie a slabá fyzická aktivita spôsobili početné zdravotné problémy a choroby.
Dnes si ukážeme prírodný recept, pomocou ktorého odstránite z hrubého čreva viacročné hlieny, fekálny odpad a parazity, a to vďaka ľanovému semienku a kefíru!

Na rozdiel od laxatív, ľan vyčistí vaše črevo a zachová pritom dobrú črevnú mikroflóru. Ľanové semienko je známe svojim zložením, ktoré je bohaté na živiny ako lignany, omega 3 mastné kyseliny a vlákninu, ktoré sú nevyhnutné pre zdravý život a normálne fungovanie tela a orgánov.

Zdravotných benefitov tohto semienka je široká škála, pričom najvýraznejšie je práve jeho pôsobenie na tráviaci trakt.

Prírodný recept na vyčistenie čreva

Potrebujeme:

  • Ľanová múka (získame tak, že ľanové semienko si pomelieme na mlynčeku. Môžeme kúpiť aj v obchode ľanovú múku, ale keď si urobíme čerstvú, bude mať lepšie účinky!)
  • Kefír

Postup užívania:

Prvý týždeň: 1 polievková lyžica ľanovej múky + 100 gramov kefíru.
Druhý týždeň: 2 pol. lyžice múky + 100 gramov kefíru.
Tretí týždeň: 3 pol. lyžice ľanovej múky + 150 gramov kefíru.

Vezmite si túto zmes namiesto raňajok.  Táto zmes podporuje vyprázdňovanie a čistenie od hlienov a nahromadených škodlivín. Počas čistenia čriev sa neodporúča prijímať sladkosti a odporúča sa vypiť dva litre vody denne.

Najstaršie záznamy o používaní ľanu v strave a jeho pestovaní pochádzajú z obdobia pred 6000 rokmi. Existujú aj údaje o pestovaní ľanu pred 3000 rokmi v Babylone. Franský panovník Karol Veľký dokonca zaviedol zákonnú povinnosť jeho konzumácie. Je veľmi populárny v ázijských krajinách a donedávna ho používali len v západných krajinách na výrobu odevov.

Početné vedecké výskumy spopularizovali jeho liečivé vlastnosti, a tak sa dnes ľanová múka okrem semien využíva aj na zachovanie zdravia, pri prevencii chorôb, ale aj pri liečbe.

Má mnohostranné využitie, je výborným doplnkom do slaných aj sladkých jedál. Môžete ho pridať do polievok, koláčov, pečiva, muffinov, domáceho chleba, šejkov a ovocných štiav. Ľudia čoraz častejšie používajú čaj a ľanový olej.

Zdieľajte tieto užitočné informácie aj so svojimi priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*