CESTO
- 6 bielkov
- 250 g práškového cukru
- 100 g hladkej múky
- 150 g kokosu
KRÉM
- 6 žĺtkov
- 1 l mlieka
- 100 g cukru
- 2 balíčky vanilkového pudingu
- 250 g masla
- kokos (navrch)
POSTUP:
Z bielkov vyšľahajte tuhý sneh. Pridajte k nemu opatrne cukor. Múku zmiešajte s kokosom a potom pridajte sneh. Veľmi opatrne. Na plech vystlaný papierom na pečenie cesto vylejte. Rúru predhrejte a plát cesta upečte pri cca 160-170 stupňoch. Pečieme 20 minút. (180 stupňov, 10 minút). Keď sa nelepí, je upečené.
Teraz pripravte krém. Klasickým spôsobom uvarte puding podľa návodu, len s tým rozdielom, že mlieko začnete zahrievať spoločne so žĺtkami. Potom už puding varte ďalej úplne normálne do zhustnutia. Potom horúci puding zmiešajte s maslom. Krém nanesieme na upečené cesto a zasypeme kokosom. Dajte do chladničky vychladiť.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Zdieľajte tento skvelý recept na Rafaello koláč aj s vašimi priateľmi! Určite si tiež pochutnajú!
Leave a Reply