Tá najlepšia hovädzia sviečková s nakladanou uhorkou a šampiónmi. Tak výborná, že si hneď pridáte ďalšiu porciu!

Postup

1) Sviečkovú nakrájame na kúsky.

2) V hrnci si rozpálime väčšie množstvo oleja. Mäso na ňom smažíme, než sa zatiahne.

3) Ľahko mäso zaprášime múkou.

4) Nakrájame si na malé kúsky papriku, šampiňóny a uhorky.

5) K zatáhnutému mäsu pridáme cibuľu, papriku, uhorky a huby.

6) Podlejte bielym vínom.

7) Pridajte hovädzí vývar. Mäkké mäso vyberieme a šťavu vydusíme na tuk. Môžeme ešte zahustiť múkou, osolíme, okoreníme a poriadne prevaríme.

Zdieľajte tento skvelý recept na sviečkovú so šampiňónmi aj s vašimi priateľmi! Určite si ho tiež obľúbia!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*